Οι Υπηρεσίες μας

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, πάντα ανθρωποκεντρικά, καινοτόμα και με επίκεντρο την βελτίωση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας.

IT Consulting

Οι σύμβουλοι της CodeAXIS μπορούν σας βοηθήσουν στον σχεδιασμό και την εξεύρεση λύσεων μεγιστοποιώντας τα οφέλη με το κατάλληλο κόστος. Συνεργαζόμενοι με έναν σύμβουλο πληροφορικής κερδίζετε σε χρόνο αφού έχετε έναν συνεργάτη ο οποίος μπορεί να σας λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία και με την κατάλληλη καθοδήγηση να καλύψετε στο έπακρο τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Λύσεις για SMBs

Η CodeAXIS προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις υλοποίησης και αναβάθμισης για μικρά γραφεία και εταιρείες 3 έως 15 χρηστών, με σκοπό την αύξηση της αποδοτικότητας, της λειτουργικότητας και της ασφάλειάς διατηρώντας το κόστος χαμηλό. Με την καθοδήγησή μας μπορείτε να αποκτήσετε μια σταθερή πλατφόρμα για τις εφαρμογές σας, να βελτιώσετε την ασφάλεια των δεδομένων σας, να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση και άλλες ακόμη δυνατότητες που θα αυξήσουν την παραγωγικότητά σας.

Virtualization και Cloud Migration

Με την καθοδήγηση της CodeAXIS μπορείτε να μεταφέρετε όλα τα workloads της επιχείρησής σας σε εικονικούς Servers On-Premise ή  στο Cloud. Με τον τρόπο αυτό η επιχείρησή σας δεν εξαρτάται πλέον από την κτήση ή αναβάθμιση επιπλέον υλικού διευκολύνοντας τις μελοντικές μεταβάσεις σε πιο συγχρονες πλατφόρμες και διατηρόντας σας στην αιχμή της τεχνολογίας.

Ασφάλεια Συστημάτων

Η CodeAXIS αναλύει και σας προτείνει λύσεις ώστε να ασφαλίσετε το δίκτυό σας και τα δεδομένα σας από ενδεχόμενες απειλές. Με την χρήση επόμενης γενιάς – έξυπνων, τειχών προστασίας και με την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων backup και disaster recovery εξασφαλίζουμε την αδιάκοπη λειτουργία της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας και σας απαλλάσουμε από τον φόβο και τον κίνδυνο επιθέσεων.

Λύσεις VoIP

Το Voice over Internet Protocol αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο τηλεφωνικής επικοινωνίας. Η μετάδοση της φωνής επιτυγχάνεται μέσω πρωτοκόλλων IP δίχως τους περιορισμούς της παραδοσιακής τηλεφωνίας. Οι λύσεις της CodeAXIS παρουσιάζουν πολλά προτερήματα συνδυάζοντας καινοτόμες υπηρεσίες που έχουν αναπτυχθεί από κολοσσούς στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και σας προσφέρει νέες, άκρως ενδιαφέρουσες δυνατότητες επικοινωνίας.

Γιατί να μας επιλέξετε

Η CodeAXIS προσφέρει άρτιες τεχνικά λύσεις που συνεισφέρουν άμεσα στην μείωση του κόστους λειτουργίας της επιχείρησής σας και προσαρμόζονται άμεσα στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις σας.

Στρατηγικές Συνεργασίες

Στρατηγικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες λογισμικού και υλικού παγκοσμίως καθώς και χρήση ανοικτών τεχνολογιών.

Εμπειρία 20 ετών

Η CodeAXIS διαθέτει πολυετή πείρα στην υλοποίηση απλών και πολύπλοκων συστημάτων εφαρμόζοντας δοκιμασμένες λύσεις.

Χρήση νέων καινοτόμων τεχνολογιών

Η CodeAXIS βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας προσφέροντας στους πελάτες της τις πιό σύγχρονες λύσεις πάντοτε βασισμένες σε διεθνή πρότυπα.

Ευέλικτοι τρόποι πληρωμής

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για εξέλιξη και σεβόμενη το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον η CodeAXIS προσφέρει πληθώρα οικονομικών πακέτων και διευκολύνσεων.

Μιλήστε με έναν σύμβουλό μας